Året 2013

Måste säga att 2013 har gett mig flest minnen att skratta till men också gett mig mer tårar än vad något annat år någonsin har gett mig. Jag har fått massor av nya underbara vänner det här året. Har spenderat massor av tid med alla min vänner. Har haft en underbar sommar med massor av sol och bad. Var även i turkiet med familjen. Tappat mitt fotointresse också det här året, vilket är otroligt synd. Tog knappt några bilder när det var vår och höst. Hade en underbar julafton med massor av julklappar och mat. Fått nya bästavänner det här året också. Fått bättre betyg. Varit och spenderat alla mina pengar i Stockholm. Har börjat konfimera mig också det här året, både kul och tråkigt. Kan inte säga att det här året har varit bäst, men kan inte heller säga att det har varit sämst. Spenderar min nyårsafton med min allra bästavän Adelia, vid 12 slaget ska jag krama min bästavän. Får världens bästa nyårsafton. Hejdå 2013 och hej 2014. 
Stockholm

Åkte in till Stockholm med Wanezza och Linnéa idag. Jag kände för att göra någonting en söndag. Det är mellandagsrea nu i alla affärer. Det är så himla stort i Stockholm. Vi var inne på massor av olika h&m. Det finns massor av hm, helt otroligt. Vi var även inne på hollister och där köpte jag en bodysplash. Jag köpte andra saker i Stockholm också. Tack tjejer för idag. 


Lördag

Just nu ligger jag nerbäddad i sängen. Har sett på 3 filmer hittills. Jag är sjukt trött och så har jag huvudvärk så jag stannar nog i sängen. Imorgon skulle jag kanske träffa Wanezza. Kram Bästavän.

Underbar vän.

Jag var i Södertälje idag. Jag träffade Kelly, underbar vän. Vi gick runt i massor av affärer och så fikade vi. Spenderade i stort sätt hela dagen med Kelly, så himla kul. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och se på någon film. Kram på er. 


Bästavän

Jag har i stort sätt spenderat hela min dag med världens bästavän. Adelia gick och mötte mig vid 1. Vi gick hem till henne då & chillade lite. Vi fotograferade också. Hennes mamma gjorde pannkakor till oss också. Pannkakor med sylt och glass till lunch, mums. Vi var även ute på kvällen sen åt jag middag där också.  Jag har nog aldrig skrattat såhär mycket som idag.  Tack för idag hjärtat. 


Om min julafton

Igår var det julafton vilket var mysigt. Vi fick massor av gäster som firade jul med oss. Vi åt massor av julmat och massor av knäck. Jag fick jättefina julklappar, är super nöjd. En sak som jag inte är så nöjd med är att det inte finns någon snö ute, det är grönt ute. ;} hade en underbar julafton iallafall. Idag skulle jag kanske träffa Adelia, superkul. Kram 


Provsmakar livets heroin.

 
 
 

Julafton

God jul allesammans. Igår var jag och fikade med familjen hemma hos mina kusiner. Det var faktist super mysigt. Vid ungefär halv tre träffade jag Adelia. Vi fotade massor av bilder på oss tillsammans. Vi skrattade även så mycket så att vi nästan tappade andan. Jag måste bara säga att jag har så jäkla kul med Adelia. Världens bästavän. Här kommer några bilder från igår. Puss. 
Julafton imorgon.

Ska åka till mina kusiner alldeles strax. Vi skulle träffas där och fika lite och så. (: sen ikväll ska jag träffa Adelia, åhhh vad jag saknar henne. Men får träffa henne ikväll. Mamma och jag ska baka knäck ikväll också, mums. Imorgon är det julafton. Kram  


Skurkar blir till hjältar när ingen säger som det är.

 

Jullov nu

Idag var det julavslutning i skolan. Vi var i skolans matsal och lyssnade på massor av jullåtar och lärare som höll tal och sånt. Sen när det var slut gick alla klasser till sina klassrum. Vi fikade på godis och julmust och så fick vi vara betyg också. Är faktiskt ganska nöjd. Jag träffade Hanna också på dagen. Saknad vän det där. Puss. 
 

Julmarknad

Vi började skolan halv ett idag. Skönt med sovmorgon. Vi hade en julmarknad i skolan, hela skolan sålde någonting eller gjorde något annat. Ganska så mysigt faktiskt. Egentligen slutade den halv sju men vi fick sluta tidigare. Imorgon är det julavslutning sen jullov. Kram. 
 

Lovely day.

Adam följde med oss in till Södertälje. Som sagt köpte vi julklappar, hittade faktist fina julklappar. Men kan inte lägga upp bilder eftersom att det är julklappar, haha. Men vi käkade på donken också. Har även hunnit med att skratta så mycket så att jag nästan har kissat på mig idag. Lovely day! 


Julklappar

Just nu är jag i skolan, har inga vanliga lektioner idag. Men efter skolan ska jag till Södertälje med Adelia. Vi ska köpa julklappar och gå runt och titta i affärer,supermysigt. Kram