Bloggpaus

Eftersom att jag inte har så mycket att blogga om längre så kommer jag ta en paus. Jag känner att jag inte har någonting att skriva om, jag har heller inte någon ork till att blogga. Jag tänker alltså ta en bloggpaus, jag har ingen aning om hur länge det märker ni nog. Men ha det så bra medans, kram.
 

Höstlovet

Har haft ett jättebra höstlov. En helg sov jag hos Wilma med Maja, vi såg på massor av filmer och var uppe hela natten. Klockan 4 somnade jag, haha. Jag hade superkul med dom iallafall. Sen på måndagen åkte jag och Elsa ner till min mormor och morfar. Hos min mormor och morfar har vi fiskat och bara mysigt, så shoppade vi också lite. Sen på torsdagen åkte morfar och Elsa och jag till Astrid lindgrens värld, det var en höstmarknad där. Vi köpte brändda mandlar och massor av godis där. Åkte hem ifrån min mormor och morfar på lördagen. I lördagskväll träffade jag Linnea, vi var hemma hos henne. Sen idag började skolan igen. Har faktiskt inte alls svårt att gå upp på måndagar, vaknar oftast några minuter innan min väckarklocka ringer. Imorgon kommer jag ha svårt att komma upp ur sängen, tisdagar är jag alltid jättetrött. Imorgon fyller världens bästa mamma år, så det ska vi fira.Kram.
 
 

Shopping + tacos

Vaknade jättetidigt imorse, klockan halv sju faktiskt. Låg kvar i sängen med min mobil till 9, haha. Sen klockan 12 ungefär så åkte jag och Elsa och mormor in till stan. Fick med mig två tröjor hem,och en halsduk, och ett par skor + lite smink. Vid halv 4 tror jag att vi kom hem. är jätte trött i benen haha. Men en riktig mysig dag har vi haft tillsammans. Imorgon ska jag och Elsa åka hem, blir ändå rätt så skönt att få komma hem. Tror att jag skulle sova hos Linnea imoron också, vi får se det imorgon. Nu ska jag hjälpa till med Tacosen, kram på er.