I see your true colors, shining through

Godkväll. Imorse vaknade jag och Elsa klockan nio ungefär, jag försökte att somna om men det gick inte direkt så bra. Istället gick Elsa och jag upp och käkade frukost med morfar. Ungefär klockan tolv så åkte vi ut med morfar och fiskade, fast det blåste mer än vad vi trodde så vi fick ingen fisk. Imorgon ska vi åka ut och fiska igen, vi ska även grilla hamburgare där. Supermysigt. Vad ska ni göra imorgon? Kram.
 
 

Mormor och morfar

Kom hem till min mormor och morfar för en timme sen ungefär. Morfar hämtade oss klockan tolv ungefär, rätt så tidigt. Vi stannade och åt lunch + handlade mat. Ska snart äta någonting, sen ska vi se på tv framför brasan, mysigt. Kanske inte bloggar på höstlovet, vi får se helt enkelt. Kram. 



Wilma och Maja

Godmorgon sunshines. Igår var jag på Järna vildmark med konfa grupperna, vi paddlade kanot och spelade fotbollsgolf. Det var superkul att paddla kanot, fast Philip och gabbe ramlade i det iskalla vattnet.Fotbollsgolfen var också rolig, men det var ganska svårt. Vi spenderade 6 timmar på Järna vildmark, så vi gjorde massor av annat också men det orkar jag inte skriva. Har som sagt sovit över hos Wilma med Maja. Jag träffade dom halv 6 ungefär, dom hjälpte mig att packa sakerna som jag skulle ha med mig. Vi köpte även godis. Vi såg på 4 filmer igår också. Linnea och Andreas ville att vi skulle följa med dom och köpa godis igår på kvällen så det gjorde vi också. Jag somnade vid 4 ungefär, och vaknade nyss. Har inte fått så himla mycket sömn men kul har vi haft. Nu ska vi snart äta lite frukost tror jag, kram. 
 



Höstlov.

Åh, så skönt med höstlov nu. Har haft en ganska lugn vecka i skolan, mycket skratt på lektionerna, haha. Imorgon ska jag till Järna vildmark med alla konfagrupper, hoppas det blir fint väder imorgon. Bussen kommer till järna klockan 4 ungefär, då ska jag hem och duscha och så sen skulle jag sova hemma hos Wilma, Maja skulle kanske också sova med oss, supekul. Nu ska jag ta någonting att äta, pusshej.
 

Allting vissnar som löven på kvistar.

 
 

Höstlov snart. :)

Har inte hunnit blogga på några dagar. Slutade halv två idag i skolan, hade idrott sista lektion. När jag kom hem duschade jag och så bakade jag en kladdkaka, mums. Och i söndags åkte jag och mamma och våran granne in till nacka forum, det finns så mycket affärer där. Vi åkte klockan 10:00 ungefär och så kom vi hem 18:00, haha. Fick med mig ett par svarta jeans, tre tröjor, underkläder,smink,och en ljusslinga till mitt rum. Jag tänkte först fota kläderna som jag köpte men kameran hade inget batteri. Tog några bilder på ljusslingan iallafall, tyckte den var jättefin. Den här veckan går ganska långsamt men det kan bero på att vi har höstlov snart. Imorgon vet jag inte vad jag ska hitta på? kanske följer med någon kompis hem efter skolan.Vi får se helt enkelt. 
 



Underbara lördag..

Vaknade klockan 12 imorse ungefär, brukar aldrig sova så länge men det gjorde jag idag. Har städat lite i mitt rum idag, hjälpte till att städa badrummen hemma också. Vi har som sagt gäster här,vi har precis ätit middag. Elsa och jag ska se på någon film snart och äta godis, mysigt. Imorgon måste jag upp tidigt, jag och mamma och våran granne Marian ska till stockolm.  Där ska vi titta lite i affärer och så. Nu ska jag äta godis och vara med Elsa, ha en underbar Lördag.
 

Outfit.

Såhär såg jag ut idag, hade ett par vanliga jeans, ett linne med blommigt mönster på + en varm kofta till. Lockade håret lite också. Sen regnade det ute imorse så hade mina rosa hunter stövlar på mig. :-) 
 
 

Fredag :-)

Fredag idag, super skönt. Snart är det höstlov också, det ska bli superskönt. Min vecka har varit rätt så rolig, lektionerna har inte varit så jobbiga och så. I tisdags var det första tisdagen med konfirmations-gruppen som jag ska gå i varje tisdag, det var rätt så kul. Sen på onsdagen följde Maja och Wilma med mig hem, vi hade jätte kul. Dom tjejerna tycker jag om. ♥ Igår var jag på hockey med Nippe och min moster, kom hem rätt så sent, men kul var det. Ikväll ska jag bara vara hemma med familjen, vi ska se på Idol och så, mysigt. Imorgon kommer vi få gäster hemma hos oss, dom ska äta middag hos oss och så, så det blir nog kul. Ha en underbar fredag. :-) 
 

Världens bästa helg.

Ronja sov som sagt hos mig i lördags, hon kom hem till runt halv tre ungefär. Vi pratade en stund först, sen gick vi ut. Vi handlade också godis och chips och sånt, så såg vi tre filmer. Första filmen vi såg var en kärleksfilm, men vi förstog ingenting för att vi mest bara satt och skrattade hela tiden, haha. Jag somande ungefär vid 4, Ronja somande vid 3 eller något sånt. Kan säga att söndagen var jobbig, jag satt nästan vid frukosten med Ronja och sov, haha. Men hade en underbar helg. Men att gå upp halv sex idag var nog det jobbigaste som jag har gjort. Är super trött idag. Nu ska jag snart se på tonårsbossen, Kram Kram.
 

12 Oktober.

Vakade vid 8 imorse, försökte att somna om men det gick inte så himla bra, låg istället med mobilen en stund. Var ute och fotade lite idag också, eftersom att det är sol ute så passade jag på. Snart kommer Ronja till mig, hon ska som sagt sova hos mig. Vi ska äta tacos med familjen ikväll, sen ska vi se på film och så.
Ha en underbar lördag. :-) 
 

Skansen

Var på skansen för några dagar sen. Var där med familjen och våran granne, super mysigt. Tog även lite bilder på några spännade djur. Jag tog flera bilder fast blev bara nöjd med dom här två.
 
 

Fredag today.

Freday today. Hade en rätt så lugn dag i skolan idag, vi hade faktiskt inga lektioner när vi satt och jobbade, vi har sett på film på två lektioner. Och så kom en kille och pratade med oss sista lektionen. Har haft rätt så kul i skolan idag. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar, sen ska Ronja komma till mig. Hon ska sova hos mig imorgon, super mysigt. Nu ska jag se på idol, kram.
 

Skolan och helgen. :-)

Torsdag idag, så himla skönt med fredag imorgon. Skoldagen idag gick rätt så snabbt, vi hade dom vanliga lektionerna och så. Imorgon efter skolan ska jag nog bara vara hemma, ska kanske ut och fota lite om det är fint väder. På lördag skulle Ronja förmodligen sova över hos mig, super kul. Vad ska ni göra i helgen? Kram.



Höstbilder.

Var ute och fotade lite förra veckan,tog massor av bilder på alla vackra löv. Vad tycker ni om bilderna?