Måndag

Imorse vaknade jag klockan fyra, och kunde verkligen inte somna om. Jag låg i min säng och vred och vände på mig, men somnade inte om. Så vid 5 gick jag upp, duschade och sånt jag gör varje morgon. Sen var det jätte kallt ute, när jag gick till skolan frös jag ihjäl typ. Haha. Hatar måndagar. 
 

Biotime.

Hej. Jag vaknade klockan 8 imorse,rätt så tidigt. Och jag kunde verkligen inte somna om då. Så jag gick upp, fixade mig lite och så. Sen runt 12 åkte jag och Märtha och pappa till gnesta, där vi såg på hockeymatch. Burrr så kallt det var i ishallen. Sen runt halv tre hämtade vi Ronja, så åkte vi hem till mig. Fikade med min familj lite, sen drog jag och Ronja på bio. Vi såg familjetrippen, rekommenderar den filmen. Sjukt rolig. Runt 8 kom vi hem ifrån heron city, såg på körslaget en stund, men orkade inte se mera av det så jag gick och la mig istället. Så himla skönt att ligga i sin säng,godnatt lovers! 


En dag ska vi dö, men alla andra ska vi leva.

 

Inläsningsdag

Idag hade vi inläsningsdag i skolan, vilket var sådär. Gick för det mesta bara runt i skolan, fick inte direkt så mycket gjort. Men efter skolan var jag med Valentina en stund, i ungefär 20 minuter. Henns buss var försenad så jag var med henne hemma hos mig då. Sen kom Wilma till mig, vi bakade med Elsa och så. Imorgon har vi studiedag, så himla skönt. Får se vad jag hittar på imorgon. Kram på er.
 

Syster, jag älskar dig ♥

Världens bästa syster. ♥
 

I'd rather have flowers in my hair, than diamonds around my neck.

Snart kommr lite gäster hem till oss, vi ska äta våfflor allihopa tillsammans. Ikväll så ska jag fixa mina naglar lite, kanske måla dom i någon rolig färg. Men jag hinner inte skriva mera. Kram ♦
 

Lördag

Hola. Idag har jag för det mesta städat, var ute en stund med Märtha. Så himla skönt att ha nystädat rum, älskar det verkligen. Ikväll ska jag och min familj se på körslaget, med massor av godsaker och så. Vad har ni gjort idag? Imorgon kommer min mammas kusin och hennes man, och barn till oss. Så ser min söndag ut, än så länge. Ha en underbar Lördag, kram.
 

Börjar blogga igen.

Jag kommer börja blogga igen, har bestämt mig för det. Men jag kommer kanske inte blogga precis varje dag, det beror lite på om jag orkar. Men iallafall idag hade vi skoljoggen, och jag var inte med på det. Men alla andra var super duktiga. Nu ska jag ha no, puss.
 

Jag lever faktiskt!

Hej kära läsare. Jag lever faktiskt, för er som inte tror det. Jag har som sagt inte bloggat på rätt så länge, har inte haft någon lust alls. Men nu skriver jag igen, ska jag börja blogga igen? Vad tycker ni? Om jag ska det, vad ska jag blogga om? Kram så länge..